Wij stellen het op prijs wanneer u een bericht achterlaat in ons gastenboek

Klik hier om een review te maken

Door: Guy,Nicky

Waardering:

9 / 10
Verbleven datum: 04-09-2019 - 18-09-2019
De villa heeft een geweldig uitzicht op de zee,rustig gelegen op een heel mooi resort. Ruime kamers gezellige indeling.Een leuk zwembad daar konden wij genieten van een mooie zonsondergang.Een echte aanrader.De contact personen Mandy en Teun zijn hele toffe mensen , je kon er voor al je vragen bij hen terecht.
Geplaatst op: 25-09-2019

Door: Linsey Snaphaan

Waardering:

10 / 10
Verbleven datum: 23-06-2019 - 30-06-2019
Na al eerder in Villa Amarilla te zijn verbleven, kozen wij dit keer voor Villa ocean Paradise. Beide villa’s zijn ons uitstekend bevallen! Dit stukje van Curacao is nog echt hoe curacao hoort te zijn. De strandjes in de buurt zijn echt paradijsjes! Bij deze villa’s is een auto wel echt een pre maar dat is allemaal goed te regelen via de beheerders, die overigens met alles voor ons klaar stonden. De villa ocean Paradise ligt op het park Coral Estate, hier is ook een heerlijk tentje: Karakter waar je de hele dag terecht kunt. De villa zelf is uitgerust met alles wat je je maar kan bedenken en het uitzicht is onbetaalbaar. Villa Amarilla ligt in de kashutuin beide zeer nette wijken! Ik werk zelf bij een reisbureau in NL dus ik heb al aardig wat ervaring met woningen, dat ik zelf voor deze kies zegt denk ik genoeg.
Geplaatst op: 18-07-2019

Door: nella marlin

Waardering:

10 / 10
Verbleven datum: 02-06-2017 - 16-06-2017
Wij wilde een romantische vakantie op Curacao en dat hebben we ook gekregen. Een prachtige villa met alles erop en eraan. Mooi uitzicht, rustige buurt, schone villa, wij kunnen geen min-punten vinden van deze villa. Vriendelijke gastheer en gastvrouw. Alles was goed geregeld: top, top, top. Zwembad wordt wekelijks schoongemaakt. 's Avond kan je het licht in het zwembad aan doen, wat super romantisch is. Wij waren met z'n tweeën, maar je kan er prima verblijven met z'n 6-en. Er is genoeg servies en wel drie eethoeken voor zes personen. Eén in de woonkamer , één op de porche (het terras) en één bij het zwembad onder de palapa. Van ons krijgt Villa Ocean View een dikke 10.
Geplaatst op: 15-05-2019

Door: fam. van de Weerd

Waardering:

10 / 10
Verbleven datum: 01-06-2017 - 15-06-2017
Woorden schieten tekort om ons verblijf te omschrijven, maar hierbij toch een indruk. Door onze last-minute vakantie bleven wij ruim een week in Villa Blou Curacao en nog een paar dagen in Villa Amarilla. Beide huizen voldoen boven verwachting en zijn keurig, schoon en compleet. Het is ons heel goed bevallen, met een luxe auto en lekker zwembad. Ook de gezellige palapa maakt de Caribische sfeer helemaal compleet. De huizen zijn goed onderhouden, met goede bedden, airco en een verzorgd interieur. Ideaal dat er twee badkamers zijn en een grote barbecue die je onbeperkt mag gebruiken. De huizen liggen super centraal op het eiland. De mooiste stranden (Cas Abao en Porto Mari) en Willemstad op 15 minuten afstand! Al met al krijg je veel waar voor je geld en is het in verhouding gewoon goedkoop. Bij veel woningen zijn er namelijk veel bijkomende kosten, maar hier niet. De beheerders hebben ons heel gastvrij ontvangen. Ook de eigenaar Ed heeft ons heel prettig en vlot geholpen. Aan het begin en het einde van de vakantie een smsje en mailtje om een goede reis te wensen. Al met al kijken wij terug op een onvergetelijke vakantie,mede dankzij de geweldige service. De foto’s zorgen voor een prachtige blijvende herinnering, maar het zal ons verbazen als wij hier niet naar toe terug gaan..!
Geplaatst op: 10-05-2019

Door: Renee

Waardering:

7 / 10
Verbleven datum: 20-04-2019 - 28-04-2019
Voor de 12e keer in het voorjaar op Curaçao maar voor het eerst op Coral Estate. Coral Estate is een rustig en ruim opgezet resort. Het is heerlijk wakker worden met het gekwetter van de suikerdiefjes en trupials. Door de hoge ligging van het huis is het uitzicht vanaf de porch grandioos. De zonsondergangen zijn iedere dag weer fascinerend. Het huis zelf is modern en overzichtelijk maar lijkt me voor 8 personen wat krap. Het is duidelijk een huis voor de verhuur dat niet door de eigenaar zelf wordt gebruikt. Normaal vind je wat voorraad in de keukenkastjes aan koffie, kruiden, etc. Hier is alles leeg. Servies en glazen zijn ruim voldoende aanwezig maar qua pannen en kookgerei is het behelpen als je zelf wilt kokkerellen. We hebben wat probleempjes met de koelkast en de verlichting van het zwembad gehad die naar ons idee al langer moeten hebben bestaan. Ondanks de inspanningen van de beheerders zijn deze tijdens ons verblijf niet opgelost, jammer. Alles bij elkaar een leuk huis maar met alle bijkomende kosten in de eindafrekening wat ons betreft een scheve prijs/kwaliteitverhouding.
Geplaatst op: 06-05-2019